Verkoop Hotel, Siem Reap, Phnom Penh, Cambodja, Siem Reap

Verkoop - Cod. 31006

  • Typologie: Hotel
  • Gebied: 700 m²
  • Getal kamers: 19
  • Verdieping: 4

19 Kamer Boutique Hotel te Koop in Siem Reap, Cambodja. Winstgevend en een grote investering. Er is een bestaande huurder met 2 jaar nog op hun lease. De huurprijs is $ 3.500 per maand. Het is slechts een 2 minuten lopen naar de Oude Markt / Pub Street en de nieuwe Hard Rock Cafe ligt in de buurt ook. Het hotel is ook omringd door vele restaurants, eetkraampjes, en eetgelegenheden. De kamers beschikken over een variëteit aan voorzieningen zoals een zithoek, draadloos internet, minibar, badjassen en kabel-tv.

Bovendien, de kamers hebben uitzicht op de stad en zijn voorzien van een balkon waar men kan stap uit en genieten van de frisse lucht en de rust van Siem Reap. De recreatieve faciliteiten van het hotel zijn onder andere een tuin op het dak met uitzicht op de stad en de in-house massages. Het hotel biedt een restaurant, op het dak Sky Cafe, conciërge, en een zakencentrum.

Afwezige eigenaar, die in Australië wonen. Verkoopprijs is $ 800, 000. Open voor alle aanbiedingen. Voorlopige blijken van belangstelling per e-mail, direct vanuit herkenbare & Financieel Gekwalificeerde Opdrachtgevers of hun licentie R.E.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB