Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Cambodja

Onroerend goed te koop in Cambodja

Cambodja is een land in Zuidoost-Azië, waarvan het landschap laagvlaktes, de Mekong-delta, bergen en de kust van de Golf van Siam omvat. In Phnom Penh, de hoofdstad, is er de centrale markt in art-decostijl, het sprankelende Koninklijk Paleis en het Nationaal Museum.

Het wordt begrensd door Thailand in het noordwesten, Vietnam in het oosten en de Golf van Thailand in het zuidwesten.

Het bezitten van een villa, een appartement of hoe dan ook een onroerend goed in het algemeen is een vereiste die niet alleen kenmerkend is voor degenen die van plan zijn te verhuizen naar dit land dat voortdurend in ontwikkeling is, maar ook voor degenen die op zoek zijn naar mogelijkheden voor investeringen in onroerend goed en onroerend goed te koop in Cambodja; dit

De tweede optie is ongetwijfeld realistisch aangezien de Cambodjaanse vastgoedmarkt zich nog in een pre-ontwikkelingsfase bevindt.

Gelukkig heeft de nieuwe wet op onroerend goed die toegankelijk is voor buitenlanders ongetwijfeld geholpen bij de ontwikkeling van deze belangrijke economische sector en is de groei van onroerendgoedtransacties zeker beïnvloed.

Het is belangrijk dat u, voordat u investeert en een onroerend goed te koop in Cambodja koopt, de mogelijkheden kent van investeringen in onroerend goed, hun fiscale implicaties, de juridische verschillen die de markt van appartementen en villa's in Cambodja kenmerken en mogelijke oplossingen.

Cambodja is in snel tempo een land aan het worden met een stabiele economie en de vooruitzichten zijn buitengewoon interessant als we bedenken dat groei het inflatiepercentage verdubbelt.

Geconfronteerd met een voortdurende en niet te stoppen uitbreiding van de toeristische sector, met een direct effect op de Cambodjaanse vastgoedmarkt, en naast recente ontdekkingen van olie, gas en mineralen, ziet de economische toekomst van het land er meer dan schitterend uit.

Natuurlijk blijft het infrastructuursysteem in het algemeen nog zwak en moeten veel sectoren van de economie nog worden ontwikkeld voordat ze als betrouwbaar kunnen worden beschouwd, maar juist in het licht van deze ogenschijnlijk negatieve elementen biedt de vastgoedmarkt enorme mogelijkheden voor beschikbare investeerders. , om, ondanks het vaak zeer beperkte kapitaal, de kans te grijpen.

Investeren en kopen van onroerend goed te koop in Cambodja kan buitengewoon interessant en voordelig zijn; grote rendementen in economische termen liggen binnen het bereik van investeerders die in staat zijn te begrijpen hoe de schijnbare en objectieve zwakheden van het Cambodjaanse systeem tegelijkertijd de beste garanties vormen voor een waardevermeerdering van hun eigendommen.

Het bezit van een onroerend goed in Cambodja is meer dan ooit duur; met name de villa's die in Cambodja beschikbaar zijn, meestal in vlakke resorts, vormen een bron van goede winstgevendheid en een sterke herwaardering van het kapitaal dat bij de aankoop is geïnvesteerd.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 35519

Verkoop Hotel, Cambodja, Phnom Penh, Siem Reap, soksan road, siem reap

46,654.85EUR
Verkoop
Hotel

4000 m²
9 kamers boutique hotel in Siem oogst! Ruime kamer met een balkon en een stenen bad goede locatie op soksan weg in Siem Reap zwembad dakterras vo...
Cod. 31006

Verkoop Hotel, Cambodja, Phnom Penh, Siem Reap, Siem Reap

746,477.56EUR
Verkoop
Hotel

700 m²
19 Kamer Boutique Hotel te Koop in Siem Reap, Cambodja. Winstgevend en een grote investering. Er is een bestaande huurder met 2 jaar nog op hun lease....
The Bridge @ Phnom Penh, Cambodja **************************************** Development Details: ~ Verkoop Investment op toplocatie ~ Op loopafst...
Cod. 27853

Verkoop Boerderij, Cambodja, Phnom Penh, Phnom Penh, Phnom Penh

Reserved negotiation
Verkoop
Boerderij

98541 m²
agrarisch busines te koop
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB